Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wilma1975
Wilma1975 - 23-02-2021 10:22:35
Winkels & Webshops

VIDAXL leveren niet

Op 5 febr 2021 zouden mijn pakken geleverd zijn. een bureau en een bureeaustoel. echter er was niets. niet bij de buren geen briefje in de bus dat ze zijn geweest kortom niets. na contact te hebben gehad met vida krijg je in eerste instantie dat het is geleverd en vervolgens dat je een formulier moet invullen dat de goederen niet zijn geleverd. prima geen probleem. dit ingevuld terug gestuurd. krijg je als antw "kunt u mij het ordenummer sturen" denk huh dat staat op dat formulier, lezen jullie eigelijk de mails wel. na de nodige mails worden de goederen opnieuw gestuurd. wat denk je? weer niets.
contact met de bezorgdienst  packs gezocht. die zeggen " ons excuus het is in een hoek van retouren terecht gekomen dus die is retour gegaan" huh.
geen feedback van vida dat het retour is gekomen weer niets. nu wil ik mijn geld terug maar das ook niet zo simpel. weer voor de 6de keer hetzelfde formuleir moest ik opsturen met daarop de door hun verstrekte informatie. gedaan en krijg ik een mail terug dat de informatie niet correct is maar zodra dat weer correct is toegezonden ik een nieuwe zending krijg. terwijl ik toch duidelijk in de mails en het eenmailige telefonisch contact wat dan tot stand is gekomen heb aangegeven dat ik klaar ben met hun en niets meer wil. echt heb slechte klantenservice meegemaakt maar dit slaat echt alles. ik raad echt iedereen af om bij vidaxl te bestellen. als je het al mag ontvangen is het nog maar de vraag of de kwaliteit goed is. wat ik heb begrepen van mensen die wel eens wat hebben ontvangen is dat dus niet het geval. of de afwerking is prut. als je het al heel mag ontvangen. kortom na meer dan 30 mails heb ik nog niets en ben al sinds 5 februari bezig.
hoe krijg ik dan toch mijn geld terug? ik hoop door hier de vraag te stellen iemand me kan antwoorden.