Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
ventje54 - 28-02-2021 22:31:15
Huishouden & Energie

Inspectie/ controle van je plastic afval klikko door twente millieu

De hengelose gemeente heeft gescheiden afval er door gedrukt. nu blijkt dat de burgers volgens twente millieu dat de plastic klikko niet goed wordt gebruikt. maw er zite verkeerd pastic in     en daardoor wordt de inhoud als "onrein"beschouwd en wordt de inhoud verbrand en kan dus niet worden gerecycled. nu komen er dus mensen van twente millieu jou klikko met rest afvalplastic inspecteren op de juiste vulling. mogen zij dat zomaar doen??? ik vind dit een grote inbreuk op de privacy. zit er wat verkeerds in dan            hoor je een juich kreet van de controleur/ se  dat er een "fraudeur ". je krijgt een waarschuwing en bij ingebreke blijven een boete en wordt de klikko/ otto met plasti afval niet geleegd.
belachelijke zaak dat er in mijn otto/klikko wordt gesnuffeld. er zijn veel mensen die zich aan deze vorm van controle ergeren. zij vinden het ook een inbreuk  van de privacy. per slot van rekening is het "jou "oto/klikko
graag uw antwoord hier op. wat vind u er van ?? mag dit zomaar  gebeuren ??