Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ashleyhoeke33
Ashleyhoeke33 - 17-03-2021 15:23:34
Vrije tijd & Tuin

Bouwvergunning was niet nodig en nu ineens wel wat nu

Wij hebben in 2019 contact gehad met onze gemeente over bouw schuur hier heb ik gevraagt of vergunning nodig was, hier hebben ze uitgerekend wat en hoe we mochten bouwen de tekeningen  van de 1ste schuur waren te groot 16x6 dus aangepast naar 15x5 omdat we 77m2 vrij bij mochten bouwen had mw uitgerekend zo bleven we er mooi binnen.
dus ook samen met iemand van de gemeente ook voor de hypotheek omgevingscheck gedaan ook daar kwam uit geen vergunning nodig.
wij zijn dus in maart 2020 begonnen met onze schuur te bouwen.
nu staan ze eergister aan de deur waar onze vergunning is en dat hij te breed is mocht niet voorbij huis achtererfgrens enz enz dit is ons toen duidelijk gemaakt en wisten de breedte van de schuur mw heeft wel alles uitgerekend hoe en hoeveel we mochten bijbouwen dus wist ook breedte perceel en nu is hij ineens te breed.
wat kan de gemeente hierin doen zijn bijna jaar verder geen controles bouwstops enz gehad nu is schuur geheel af en staan ze op de stoep.
ik hoor het graag.

mvg a hoeke