Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ny
Nynb - 21-03-2021 12:41:02
Garantie & Verzekeringen

Tandartsverzekering

Ik zal proberen het zo goed mogelijk uit te leggen.

door de gezondheid van mijn gebit, heb ik per 1 januari 2021 mijn tandarts verzekering verhoogd naar best bij vgz. omdat ik de hoofdverzekeraar ben, moet mijn dochter mee. zij heeft orthondontie vergoeding voor een beugel, welke bij polis beter vgz tot 500 euro vergoedt werd.

omdat ik nu naar best ben gegaan moet mijn dochter mee en hebben wij voor dit jaar geen recht meer op vergoeding voor haar beugel, omdat zij nu ook op de wachtlijst komt!

dit is een rare spagaat, ik wil naar best omdat ik de hoogste vergoeding wil en ik weet dat ik dan op de wachtlijst kom. dit vraag ik niet aan voor mijn dochter en had mijn dochter graag in beter gehouden, maar dat kan niet omdat zij met mij mee moet naar best en nu dus op wachtlijst, geen vergoeding.

hoe kan dit? en komt dit meer voor bij andere zorgverzekeraars? dit is een onmogelijke constructie en ze kan niet bij haar vader want die valt ook onder mijn hoofdverzeraarschap.