Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Willem Johanna - 07-04-2021 18:56:45
Winkels & Webshops

Misleidende reklame

In de supermarkt plusfolder van zondag 4 t/m april staat op de voorpagina deze week nergens goedkoper: campina langlekker melk, we gaan weer inslaan 1 + 1 gratis. 
ik ben 72 jaar oud en gisteren bij supermarkt plus 12 pakken half volle melk en 12 pakken volle melk in mijn winkelwagen gelegd. bij de kassa werd ik te kakken gezet, want zoals men zei, mag er van reclameartikelen maximaal 5 meegenomen worden. ik zei dat staat er niet men ging toen in de folder zoeken en op pagina 19 bij de kratten bier staat maximaal 5 per klant. vandaag consumentenservice van plus gebeld en die beamen dat er bij reclameartikelen een maximum van 5 is. ik noemde dit dan ook misleidende reklame.