Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ymer
Ymer - 07-05-2021 19:14:49
Geldzaken & Recht

Opzeggen lidmaatschap

bij mijnprivileges heb ik voor een verlening van mijn lidmaatschap op 1-9-2020 €110 betaald voor weer een jaar. dit heb ik dus betaald aan het begin van het lidmaatschap. met het lidmaatschap heb je recht op 1 deelname van een veiling en je kan een bedrag mijnen. hier heb ik gebruik van gemaakt, dit was immers de reden waarom ik een lidmaatschap heb afgesloten. ik ben absoluut niet meer tevreden dus wil mijn lidmaatschap opzeggen. dit heb ik op 5-5-2021 gedaan. dus 4 maanden voor dat het lidmaatschap verlengt zou worden. tot mijn grote verbazing heb ik een brief gekregen waarin staat dat ik mijn lidmaatschap niet kan opzeggen omdat ik gebruik heb gemaakt van een aankoop via een veiling en een bedrag heb gemijnd. natuurlijk heb ik dat gedaan, dat is de enige reden waarom mensen een lidmaatschap hebben. mijnprivileges zegt dat ik een nieuw lidmaatschap moet aangaan voor een jaar van weer €110, waarin ik niets mag doen, en daarna pas mag opzeggen. als ik dit niet doe moet ik een boete betalen van €495. deze regel hebben ze uiteraard in een voorwaarden verwerkt waar ik nooit akkoord op gegeven heb.


voor de beeldvorming: het zou hetzelfde zijn als je bij een sportschool een abonnement hebt en dit wil opzeggen maar dat je nog wel voor een jaar moet betalen maar er niet meer mag sporten. waanzin dus!!

mag mijnprivileges zeggen dat je nog een jaar lidmaatschap moet betalen maar geen gebruik van hun diensten mag maken? [edit redactie, afbeelding verwijderd]