Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frawams - 17-05-2021 14:43:37
Elektronica & TV

Ondertiteling bij opnames van buitenlandse zenders valt voortdurend weg ZIGGO

Ziggo media box 
deze vraag stelde ik bij ziggo.
ben ik de nige met dit soort problemen?

ondertiteling bij opnames van buitenlandse zenders valt voortdurend weg


met de mediabox  xl is er de mogelijkheid net als bij de horizon box meerdere programma's tegelijkertijd op te nemen. zelfs meer dan de 4 van horizon.


ik neem zo regelmatig ard, zdf en bbc1/2 tegelijkertijd op.


de standaard instelling van mijn mediabox xl is ondertiteling voor slechthorenden nederlands.


 


echter tijdens het kijken van deze opnames valt de ondertiteling vaak weg om minuten later toch terug te komen. soms met een regel die minutenlang dezelfde blijft, soms met de gewone ondertiteling.


 


vreemd dat in 2019 er dezelfde problemen waren en door jullie werd gesteld dat het een bug betrof in de software en dat men er aan werkte . kennelijk is de oplossing voor deze bug niet meegenomen in de software update die ik heb gekregen bij de verandering van horizon in mediabox xl.


 


ter uwer informatie en kennisupdate: ard werkt voor ondertiteling met teletekst pagina 150 en zdf met pagina 777.


als je tijdens afspelen op de context knop drukt krijg je bij de duitse zenders alleen de keuze ondertiteling voor slechthorenden en die gebruik ik dus.


bij de bbc heb je de keuzes ondertiteling engels en ondertiteling engels slechthorenden. als de ondertiteling stopt werkt het soms te switchen tussen deze 2 mogelijkheden.