Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JesseB
JesseB - 01-06-2021 16:52:30
Winkels & Webshops

Kosten voor te laat betalen, maar deel bestelling niet geleverd


twee maanden geleden heb ik een aantal dingen bij otto.nl besteld en daarbij gekozen voor de optie 'achteraf betalen'. nu is een deel netjes na een paar dagen geleverd, maar een ander deel (een kleed) is nooit geleverd. (na meermalen contact, uiteindelijk hebben zij hem zelf als retour opgegeven. zucht.) maar nu dit eindelijk een oplossing heeft, heb ik wel extra kosten bovenop mijn rekening gekregen voor het te laat betalen. is dit rechtmatig? ik ga er zelf vanuit dat de betaaltermijn pas in gaat nadat je de bestelling in zijn geheel ontvangen is, of had ik op de een of andere manier dat eerste deel al moeten betalen?


misschien zit de crux hem in de 'retour' status, dat suggereert dat ik hem wel ontvangen heb, maar zelf terug gestuurd heb? de extra kosten zijn direct boven op de rekening gekomen nadat het kleed als retour gezet is.


mvg, jesse