Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cees60
cees60 - 14-06-2021 19:07:29
Computers & Telefonie

Netgear Nighthawk X4 Wifi Mesh extender EX7300 (AC2200)

Ik heb bovengenoemde extender aangeschaft en wil deze via wps instllen. nu heb ik deze in de meterkast ingeplugd (vlak bij het ziggo modem type arris).
de schakelaar op het apparaat staat in de stand extender. een optie is om deze om te zetten naar access pint. ik heb eerst binnen 2 minuten enkele seconden op de wps knop van de extender gedrukt en daarna op de wps knop van het arris modem (router). het resultaat was dat mijn telefoonlijn (ook van ziggo) was uitgeschakeld en dat de extender niet verbonden was met het modem. wel heb ik de extender op een al aanwezige tp-link plug in de meterkast gezet. misschien had ik deze eerst moeten loskoppelen en de extender rechtstreeks in het stopkontakt had moeten pluggen. gelukkig heb ik de telefoonverbinding weer kunnen fixen maar als ik de dextender in de woonkamer in een stopkontakt plug krijg ik eerst een oranje lampje te zien wat later groen wordt. verder zie ik geen enkel ander singaallampje op de extender branden. ik kon ook geen verbinding maken met de extender. wat doe ik fout en is er iemand die mij kan helpen? alvast dank voor ieder antwoord.