Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jv
jvca2 - 15-06-2021 14:37:35
Auto & Vervoer

Klacht over rijschool

Klacht rijsschool
 
klacht betrefd rijschool eb.
 
rijschoolhouder kwam voor onze deur dreigen door "op de koffie" te komen met zijn 2 chappie vriendjes die erbij stonden. als een review niet verwijderd zou worden binnen een week van google reviews.
 
sinds begin januari gratis proefles kunnen nemen bij eb, hierover gebeld te hebben met elkaar en dit ook besproken te hebben betrefd de gratis proefles.maar de eerste dag kreeg ik meteen een contract onder me neus geduwd dat ik moest ondertekenen door een zeer ongeduldige en exstreem opvliegende meneer, waardoor het meteen een betaalde les werd, dat werd me de volgende les pas duidelijk. de namiddag liep hij alleen maar door te schreeuwen dat ik niet goed kon motorrijden, terwijl dat pas me aller eerste les was dat ik motorrijden nooit eerder heb gedaan.
 
de volgende dag vroeg ik hem hiernaar en bleek dat hij nooit een gratis proefles wauw geven in corona tijd. werd meteen boos als ik hem hiernaar vroeg terwijl we net op locatie stonden en ik hem dit vroeg voordat ik aan de 2de les begon. erg gefrustreerd pakte hij zijn motorhelm en spullen waarnaar hij naar zijn motor stapte en van locatie weg reedt terwijl ik daar nog stond met zijn spullen. ik stond met een mond vol tanden, en netjes dat ik ben nog zijn spul naar zijn huis gebracht. ik was wel echt pist, dus meteen een google review geschreven. 2 maanden later kwam hij er pas achter en zijn vrouw stuurde mij een mail met wat voor kneus ik ben met een zeer laag iq, en veel meer dingen. dat ik het meteen moest verwijderen anders zal hij een derde partij inschakelen en all het geld op mij verhalen. ik heb nooit niks terug gestuurd alles ondertussen geblokkeerd van deze lieftallige rijschoolhouder en zijn vriendjes mails en appjes bedreigingen die ik kreeg, nu gisteren kwam hij dus voor onze deur dat als ik het niet verwijder dan heb ik tot volgende week dinsdag de tijd, anders komt hij en zijn 2 chappie vriendjes die erbij stonden gisteren zeiden "anders komen we volgende week koffie drinken" precies in hun woorden.
 
ik heb ondertussen alles doorgestuurd naar politie, maar die konden juridisch helaas niks doen. ik zeg dit om mensen te waarschuwen voor deze oh zo aardige meneer met zijn vriendjes.