Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Co
Corlow - 24-06-2021 21:48:38
Geldzaken & Recht

Betalen voor contant geld

Ik hoorde van de week , dan de banken geld wilt vragen als je contant geld op neemt.
dit is absurd , vroeger toen ik ging werken ,kreeg ik me geld in en enveloppe .
toen moest het digitaal ( was goed koper en veiliger ) dus iedewr een ging bij een bank \ giro.
tegen wordig voor een simpele betaal rekening moet je al elke maand betalen ( en heb je een en \ of rekening betaal je gewoon dubbel)
en mijn vrouw vind het prettige om via contant geld te betallen , dan weet ze ook wat ze uit geeft ,en eventueel over houd om nog wat extra van de week\maand te kunnen kopen.
ik vind dat e rnu wel eens paal en perk gesteld mag worden aan het graaien van de banken ( wij hebben toch niet gevraagd om \voor  digitaal  ), toen de euro werd ingevoerd werd alles al twee keer zo duu r, toen werd in eens de euro cent afgeschraft , terwijl  ze er zelf voor gekozen hebben , in andere landen krijg je gewoon in centen je geld terug , maar hie rin nerdeland doen ze alles maar om zo veel mogelijk bij de jan met de pet weg te stelen \ graaien , want je kan toch nergens anders heen.
hopelijk kunnen jullie een vuist maken .
in iedergeval dank dat u mijn mail heb gelezen.
met vriendelijke groet cvdieijen spijkenisse