Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

In
Ingi.v.h - 26-06-2021 12:46:14
Huishouden & Energie

Welk recht hebben wij bij een huurovereenkomst CV ketel firma Feenstra

In het kort, firma feenstra krijg de cv ketel niet gerepareerd en sluit de ketel nu af tot de leverancier van de ketel nefit is geweest.
per mail laat de firma nefit weten dat de cv ketel na hun bezoek niet werkt en dat ze het zullen terug koppelen naar firma feenstra.

ik zit nu vanaf de gemelde storing 16 juni tot 24 juni met een lekkende cv ketel/ en van 25-06 tot 29-06 zonder warm water.

het onderliggende probleem zit hem in het feit dat wij de ketel afkopen op 01-08-2021 voor een rest waarde van 308,00 euro, volgens de monteur is het niet rendabel om te repareren en de ketel vervangen doen ze ook niet. de aanbieding van hun kant is dat wij een nieuw huurcontract kunnen aangaan voor vijfjaar of een nieuwe ketel kopen. omdat ze geen vervangende ketel willen plaatsen proberen ze hem alsnog te maken met als gevolg dat ik nu met eerst een lekkende ketel en nu zonder warm water zit . dit is vanaf 16 juni tot de monteur kom na 29 juni.
wij vragen ons dan ook af of dit zomaar kan. wij betalen huur en onderhoudskosten " huren zonder zorgen"