Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sj
sjoemie1985 - 02-07-2021 14:57:21
Geldzaken & Recht

Getekende offerte annuleren.

goede middag,

ik zit met een dilemma of een probleem denk ik.

ik ben vorig jaar bezig geweest met het vernieuwen van mijn hypotheek met daarbij een bouwdepot.
uit dit bouwdepot wilde ik onder andere nieuwe kunststof kozijnen kopen voor 1 zijde van mijn huis en een deel voor een badkamer en toilet verbouwing (dit laatste is inmiddels gerealiseerd en heb ik dan ook geen probleem mee) het probleem volgt hier na over een offerte vna de kozijnen.

voor het opstellen van alles voor het bouwdepot had ik ook een offerte nodig voor die kozijnen.
nu heb ik die toen dus gehad van een bedrijf en deze ook schijnbaar bevestigd met een handtekening terwijl ik toen dus nog niet wist hoe groot mijn bouwdepot zou zijn en of dit er uit zou kunnen. ik heb dit ook aangegeven bij de leverancier van de kozijnen.
en volgens mij zouden zij toen ergens november ofzo vorig jaar contact zoeken ofzo(dit is niet zeker).


maar ik heb tot afgelopen woensdag dus niks van dat bedrijf gehoord en zelf ook langere tijd niet meer die offerte stil gestaan.
mijns inziens stond het ook niet echt vast dat zij de opdracht werkelijk zouden krijgen ondanks misschien een gezet handtekening.
en dus ergens in december 2020/ januari 2021 op zoek gegaan naar een ander bedrijf die de kozijnen kon leveren nog voor oktober  dit jaar in verband met bouwdepot looptijd.
en heb dus een bedrijf gevonden die dit kon doen en nu dus ook gaat doen en als het goed is bezig is met de kozijnen te fabriceren en hopelijk ergens voor of vlak na de bouwvak vakantie deze komt plaatsen.

nu dus de vraag, dat andere bedrijf wat ik ergens juni vorig jaar contact mee heb gehad en een offerte van had gekregen etc en nu volgens de offerte die ik nog weer vond net geen jaar nadat ik die handtekening schijnbaar heb gezet in eens contact zoekt.

wat voor plichten en rechten heb ik ten aan zien van dat bedrijf?

een contact persoon die mij o.a. belde gaf aan mij meermaals iets gestuurd te hebben al dan niet via de post, wat volgens mij niet zo is want anders was ik wel in contact gebleven met hun en geen andere leverancier gezocht.

ik ga er van uit dat zij dan ook nog niks in fabricage hebben genomen.

maar wat dus te doen nu?