Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
AngeliqueRombouts - 27-07-2021 14:32:25
Geldzaken & Recht

Wettelijke bedenktijd

Kan iemand ons helpen:

wij hebben een man in huis gehad ( op ons verzoek) die een offerte heeft gemaakt voor het plaatsen van een airco. wij hebben de offerte getekend met daarbij wat mondelinge afspraken. echt binnen 36 uur willen wij toch afzien van de offerte en het aanbod en hebben dit per mail in antwoord op de offerte laten weten.,

nu moeten wij 50 % procent van de factuur betalen. het bedrijf beroept zich op maatwerk. dit terwijl er met een natte vinger door het huis is gelopen, de man had niet eens zelf een rolmaat bij zicht. er zou nog een pre montage plaats vinden zeiden ze om eea uit te meten.

kan iemand mij vertelen of wij een sterkt punt hebben en dat wij idd zonder opgaven van reden deze offerte kunen annuleren? en zo ja...hoe moeten wij dat aanvliegen??

gr angelique