Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wilco_1988
Wilco_1988 - 31-08-2021 19:04:33
Geldzaken & Recht

UWV overstap wajong naar wajong2010

ik ben vorige week woensdag 25 aug. bij de uwv geweest, ging over de overstap wajong naar wajong2010, financieel ziet het er goed uit maar de arbeidsdeskundige raadde aan om de afdeling uitkeringen te bellen.
met haar heb ik de afspraak gemaakt om dinsdag (31 aug) tussen 11 en 12 te bellen voor de beslissing.
echter de volgende dag toen ik de afdeling belde kreeg ik te horen dat dat een verkeerd advies was, dat ze niet begrepen waarom ik belde.
aangezien ik een beperking heb (anders zou ik geen wajong hebben) is het raar dat ik toch ook zelf naar alles moest gaan zoeken wat wajong2010 inhoudt.
ik begon toch te twijfelen en heb weer gebeld, op vrijdagmiddag om 14.00 uur, niemand had tijd, ik zou die dag tot 17.00 uur of maandag tot 15.00 uur terug bellen, ben niet gebeld, heb toen (maandag 15.00 uur) weer gebeld om de arbeidsdeskundige te bereiken, die zou mij tussen dan en 24 uur terug bellen.
ik had vandaag mijn telefonische afspraak tussen 11 en 12 maar werd niet gebeld, heb toen weer zelf gebeld om 12 uur maar toen echter konden ze die arbeidsdeskundige niet in het systeem vinden en er stond nergens een telefonische afspraak met mij.
toen was de afspraak tussen 12 en 13.00 uur terug gebeld worden of anders morgen tussen 11 en 12.

is er iemand die ook zoiets mee heeft gemaakt of kan iemand mij hier advies in geven.
op de afspraak woensdag 25 aug. is ook een goede vriendin mee gegaan en we hebben samen ook op die telefonische afspraak gewacht, dus ben niet alleen geweest.