Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tp
Tp - 16-09-2021 11:31:06
Auto & Vervoer

Cbr

werkverschaving cbr
camperrijbewijs aanvragen c1 zonder code 95 (39,30 euro)
het cbr vraagt gezondheidsverklaringen, van huisarts gezondheidverklaring, men moet naar een onafhankelijke arbo arts (80 euro) 
huisarts reumatisch klachten, arbo arts geen beperkingen voor c1 rijbewijs.
het cbr wil extra informatie van de huisarts (weer extra 10euro).
daarna met verbazing wil het cbr dat ik nu een rijtest ga doen (nooit schade gehad of ongeluk veroorzaakt). dus weer extra weken/maanden verder!
gebeld met verschillende personen (de ene vindt het ook onzin en de ander zegt dat ik misschien een extra spiegeltje moet hebben, (ze zijn niet goed wijs daar.)
waarom moet ik geld, tijd en energie insteken, als men toch niet kijkt en handeld naar het formulier van o.a. de arbo arts die geen beperkingen constateerde. (besparing van 80 euro en tijd)
aantal keren gebeld, je krijgt o.a. te horen dat men om de 3 jaar een keuring krijgt ipv 5 jaar, misschien een spiegelte nodig hebt, of je wel goed kan remmen (dat heeft toch de arbo arts al gedaan, ect ect.
ook als een telefonisch klacht wil doorgeven is zo moeilijk, terwijl het wel op hun eigen site staat vermeld.

tot slot kreeg ik gisteren een arts te spreken en we hadden heel duidelijk afgesproken dat hij mijn huisarts binnen een uur zou bellen, dus moest ik mijn huisarts/secretaresse hiervan allemaal van op de hoogte brengen. en resultaat: niet gebeld. schande. 
het is een terrorbedrijf, die zichzelf en anderen extra aan het werk houdt en zet, daarmee de mensen onnodig laat frustreren en daarnaast zelf niet eens de regels weet.