Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

PSchrijen
PSchrijen - 04-10-2021 20:58:24
Voeding & Gezondheid

Huisartsenpost niet te bereiken door 0900-nr

Hallo,

helaas heeft mijn dochtertje laatst een ongelukje meegemaakt waardoor we naar de huisartsenpost moesten, dit moet altijd eerst telefonisch aangemeld worden en hier komt dan ook het probleem; ik kon de huisartsenpost niet bereiken omdat er gebuik gemaakt wordt van een 0900-nr (servicenummer) en de verbinding werd direct verbroken.

mijn netwerkaanbieder (budget mobiel) heeft de servicenummers als standaard geblokkeerd. hiervoor kun je een tegoed aanschaffen om wel met deze nummers te bellen maar tijdens een spoedgevalletje ga je dit niet nog even snel regelen. na een vraag aan budget mobiel en een klacht richting de huisartsenpost wijzen beide partijen naar elkaar.

kortom; is het toegestaan dat een hulpverlener zoals de huisartsenpost een betaald servicenummer aanhoudt, waardoor er (waarschijnlijk net zo onwetend als ik) een grote groep mensen deze hulp wordt ontzegd? 

p.s. door een andere telefoon in de buurt konden we gelukkig nog wel bellen, anders was deze situatie wellicht nog wat vervelender geworden.

groet,
p. schrijen