Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Alex k
Alex k - 25-10-2021 12:29:15
Geldzaken & Recht

Oplossing woningmarkt

Meer ruimte en huizen voor de toekomst


er word steeds meer gevraagt en het land raakt steeds voller waarom komt er bij maasvlakte 2 geen nieuwe maasvlakte 3 op spuiten ?
 
waar je 2 steden en 3 dorpjes maakt 
1 van de steden doe je het zelfde wat ze in brugge (be) deden en de andere een mix van grachten en kanalen (20% bouwgebied 8% infrastructuur)
 
de rest van t land gebruik je 
om verplaatsing van boerderijen in t land die te dicht bij natuurgebieden zitten daar naar toe te verhuizen.(22%landbouw)
 
nieuwe havens aan het noorden van maasvlakte 3 zodat ze altijd aan die zijde nautische industrie kunnen bedrijven(15%)
 
natuurgebieden met meren en bos gebied(28%)
 
plus bosgebieden voor houtproducten voor de industrie zodat we alles zelf onder controle houden en niet ergens in vere landen all het bos gaat omkappen (5%bomen voor hout industrie)
 
er zijn vast nog meer wat er kan gebeuren en dat kan in de overige 2% 

ruimte is er genoeg 
plus onze delta werken zijn niet goed opgebouwd tegen nieuwe rampen als het water leven stijgt waarom niet gelijk een heel nieuw land creëren ervoor met natuurlijke bescherming van duin en nieuwe delta werkingen voor de toekomst die makkelijker kunnen worden aangepast