Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Aa
Aad van Vliet - 27-10-2021 19:58:13
Voeding & Gezondheid

Kosten telefonisch consult Amphia Ziekenhuis

december 2020 heb ik een ruggeprik gekregen voor lage rugpijn in het amphia ziekenhuis breda. bij het verlaten van de afdeling kreeg ik te horen dat men mij over een maand of twee zou terug bellen om te vragen hoe het ging. dit is inderdaad gebeurd in maart en 17 april kreeg ik een factuur van €618 (medische hulp pijnbestrijding) best veel maar arts en assistent, halve dagopvang etc. dus ik kon dat nog wel billijken. wat schetst mijn verbazing, vandaag kreeg ik een rekening van €243,06 voor een telefonisch consult op afstand. navraag bij het ziekenhuis zegt mij dat dit de kosten van het navraaggesprek in maart zijn!!! een gesprek van nog geen 5 minuten (hoe gaat het, heef het geholpen en dat was het wel) zonder dat mij ook maar iets is verteld in december over de kosten krijg je een werkelijk belachelijke rekening. is er iemand met een soortgelijke ervaring en zo ja, hoe is dat afgelopen?
tweede vraag aan de redactie: is dit niet een onderwerp waard voor een tv uitzending want dit is toch te gek voor woorden?


 


aad van vliet
oosterhout