Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lisz01
Lisz01 - 14-11-2021 19:11:37
Huishouden & Energie

Keuken in verkeerde kleur en geen apparatuur geleverd

wij hebben in juni 2021 een overeenkomst aangegaan voor een keuken. zij zijn cbw erkend en we hebben de aanbetaling gedaan. de keuken zou in week 42 geleverd worden. toen de datum nabij kwam en we nog niets hadden gehoord, hebben wij ze gebeld. we begrepen dat de keuken 3 weken vertraagd zou worden. 


op de nieuwe leverdatum bleek dat de binnenkasten van de keuken in de kleur antraciet waren geleverd in plaats van wit, zoals schriftelijk overeengekomen in de opdrachtbevestiging. de keukenzaak erkent de fout en geeft aan dat het een productiefout is en bieden ons een minimale korting aan om deze kastjes te behouden of dat ze de witte kastjes komen vervangen in q32022!! 
vervolgens bleken onze bestelde lades niet te zijn geleverd, waardoor we tijdelijke lades krijgen (weer een andere kleur).
ook blijkt al het aparatuur wegens leveringsproblemen van de leverancier niet te zijn geleverd. verwachte leverdatum van de apparaten is onbekend.
voor wat betreft het blad, daar geven ze aan dat deze pas op maat gesneden wordt als alles is geplaatst.

voor al het bovenste geven ze aan geen datum aan te kunnen geven wanneer ze de zaken verwachten omdat ze afhankelijk zijn van externe leveranciers (bsh).

kortom, wij zitten met een verkeerde kleur binnenkasten, geen apparatuur, geen keukenblad en tijdelijke lades. de keuken is half gemonteerd en we weten niet hoe lang we op alle missende onderdelen moeten wachten. de keukenzaak schuift het heel makkelijke af op de externe leveranciers waar zij van afhankelijk zijn, maar wij hebben in juni al de keuken besteld! 
wij hebben netjes het volledige bedrag vooraf betaald en wij kunnen niet zo lang zonder keuken. 


wat zijn onze rechten?