Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Julas
Julas - 26-11-2021 21:55:20
Huishouden & Energie

Geluidoverlast centrale verwarmings buis

Ik ben een student die op mezelf woont in een leuke studio. ik woon hier nog niet zo lang en had dan ook geen klachten totdat de stadsverwarming aan ging. in de hoek van mijn studio recht naast mijn bed loopt er een verwarmingsbuis van onder naar boven door mijn kamer heen. deze maakt nu constant herrie, dag en nacht. het lijkt alsof ik in een vliegtuig zit en ik kan me er niet door concentreren of slapen.
ik heb uiteraard een reparatie verzoek ingediend bij mijn wooncorporatie en hierdoor is er een man langs geweest die ging kijken of hij het probleem kon verhelpen.
mijn verwarmingen zijn ontlucht, dit hielp niet. het gehele systeem is ontlucht, dit hielp niet. de druk op de ketel is verlaagt, dit hielp niet.  de man zei dat het gene wat ik hoorde het water is dat door de buis heen stroomt.
na een dikke maand en vele onrustige nachten is het probleem nog steeds niet verholpen en weet ik ook niet wat ik verder kan doen. mijn wooncorporatie is ook niet behulpzaam en zegt dat het misschien komt omdat het een andere verwarming is dan dat ik gewend ben (wat onzin is want het niet mijn verwarming die herrie maakt maar de buizen, dit snappen ze nog steeds niet nadat ik het al tich keer opnieuw heb uitgelegd) heeft iemand enig idee wat het wel kan zijn en hoe dit probleem opgelost kan worden?