Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ammels
ammels - 26-12-2021 14:35:23
Geldzaken & Recht

Kan ik aangifte doen bij de politie bij een vermoedelijke diefstal.


vanmiddag kreeg ik een whatsapp bericht van een en bekend nummer. een foto van een spelend meisje in een bos, te zien een koude dag want ze heeft een sjaal om en muts op. 'hoi, met p... is dit jullie dochters jas, sjaal en must?' stomverbaasd want inderdaad die jas, sjaal en muts is van onze dochter die 3 weken eerder verwisseld waren met een andere jas. vermoedelijk van hun, deze ligt nog bij ons netjes opgevouwen en niet gebruikt. ik antwoord, 'ja. want neem aan dat mijn dochters naam en mijn 06 erin staat.' het is even stil, 'klopt. sorry had echt niets in de gaten. zullen we naar elkaar sturen?' ik, 'jullie wonen toch in... net als ons. want de jas is verwisseld op het buurthuis bij de kinder activitiet.' weer die stilte, 'nee wij niet.' stilte, 'bedoel mijn moeder woont daar. maar zullen we versturen.' ik, 'je moet toch gemerkt hebben dat je een verkeerde jas hebt. wel bijna dezelfde kleur grijs, maar jullie een zwart polyester binnenkant en ons roze fleece met roze ritsen. beide een ski jas. dan nog onze dochters sjaal en muts, bij jullie jas geen van beide.' 'dacht dat onze dochter de sjaal en muts van mijn moeder had gehad. maar zullen we opsturen?' ik denk na, 'maar een vraag. de kinderactiviteit is voor aangemelde kinderen uit de buurt. jullie dochtertje kan dan toch niet er zijn geweest? ook, ben jij niet p... uit de straat ........ (andere wijk) ' een stilte. 'nee, nee ik weet niet hoe.'


ik vermoed dat p wel de moeder is uit de straat.... dat zij en niet haar moeder de jas heeft verwisseld. zo van, mooie jas, sjaal en muts en lijkend op die van mijn dochter.toch later spijt heeft.


kan ik aangifte doen bij de politie want heb nu ook haar telefoonnummer?