Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Inizio
Inizio - 06-01-2022 17:47:16
Elektronica & TV

Kan niks opslaan op externe harde schijf na Time Machine

hallo allemaal,

ik heb een nieuwe externe harde schijf (seagate expansion usb 3.0 - externe harde schijf 2 tb) waar ik bestanden in wil opslaan. ik heb time machine er gelijk aan gekoppeld, maar nu kan ik helemaal geen bestand op de harde schijf zetten. ik kan ook geen mappen aanmaken. ik krijg geen foutmelding, maar er gebeurt gewoon niets. komt dat omdat er een kopie van time machine erop staat, waardoor de harde schijf niet voor andere dingen te gebruiken is?

ik heb het geprobeerd op een macbook air en macbook pro. de structuur van de externe harde schijf is apfs. zojuist ook geprobeerd een backup van time machine te verwijderen, maar dit lijkt ook niet te lukken. misschien omdat het een groot bestand is en ik ongeduldig, maar ik wacht al ruim een half uur. ik heb op google gezocht, maar ik kom er niet uit.

> hoe kan ik bestanden opslaan op de externe harde schijf naast time machine die erop staat?
> hoe verwijder ik backup van time machine op m'n harde schijf?

bedankt alvast voor enige informatie!

groet,
inizio