Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mo
Morad - 24-01-2022 13:13:25
Winkels & Webshops

Pas op!! Etos.nl

Goedemiddag,

pas op met bestellen bij etos.nl als je verwacht dat de volgende dag de levering zal plaatsvinden als je voor 22:00 besteld. dit is namelijk niet waar!
ik heb gisteren om 18:55 een bestelling geplaatst bij etos.nl en er stond duidelijk bij voor 22:00 uur besteld morgen in huis.
vanmorgen had ik de track and trace code nog steeds niet ontvangen dus ben ik maar gaan bellen, hier werd mij medegedeeld dat de pakketten besteld voor 18:00 uur besteld waren gisteren verzonden zijn, en dat ik daarom een dag later mijn pakketje pas krijg en dat ik daar nog een email over zou ontvangen.
als je het mij vraagt pure oplichting, ze denken als we 22:00 uur zeggen en het een dag later wordt dan zullen niet veel mensen het annuleren en er hooguit een beetje geirriteerd van raken, maar dat zal hun een rotzorg wezen want de omzet is binnen. vandaar dat ik dit hier plaats om andere te waarschuwen voor deze vals voowendselen handelen.

groet morad