Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Japio70 - 26-01-2022 15:17:56
Huishouden & Energie

Slimme meter van Stedin

wij hebben een slimme meter van stedin. 



maandelijks krijgen wij een update in het energieverbruik van eneco. ineens is afgelopen december het gasverbruik volgens stedin toegenomen (+11m3). omdat wij geen kachel gebruiken (stoken volledig op hout) en koken volledig elektrisch maak ik me zorgen over de werking van de meter. nu is het misschien "maar" 11m3 maar kan ik erop vertrouwen dat de meter deugdelijk is?

uiteraard hebben we dit gemeld bij eneco en bij stedin maar ik krijg het volgende antwoord van ze: ik vraag me af kan dit zomaar? kan ik me ergens anders melden?
de kans dat het aan de meter ligt is erg klein. indien uwenst kan er een ijking plaatsvinden. indien de meter goed werkt zijn hieraan kosten verbonden. de kosten hiervan zijn € 523,81 euro.