Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

S050
S050 - 30-01-2022 10:54:06
Winkels & Webshops

OnThatAss betrouwbaar?

'gratis' boxer short...aldus on that ass, niet helemaal waar, na een account aanmaken moet je bankgegevens verifiëren met 0.1 cent. daarna heb je 5 dagen de tijd om account stop te zetten en daar gaat het mis...optie om stop te zetten werkt niet en dan gaat er keurig 10 euro van je rekening.
paar keer rammen op annuleer knop en dan ineens is account stop gezet. ze
leveren bij de eerste keer wel, dat moet ik er wel bij melden

prima...gratis is nooit gratis natuurlijk ;)
toch uit eigen onderzoek bleef ik on that ass in de gaten houden en na veel berichten te lezen hebben velen dit mee gemaakt. 


niet omdat ik geld wil weggooien maar uit test, het account weer actief gemaakt en hop! daar ging de eerste 10 euro van de rekening, dit keer wordt er helemaal niks geleverd en reageert het bedrijf niet via email/socials e.d alleen gek genoeg we via trust pilot. en daar zijn de review niet mals, niet dat ik dat altijd even serieus neem maar kwa ervaring komt dit steeds vaker voor.
ik ben mijn geld kwijt, dat snap ik uit de verhalen verder wel maar wat is jullie ervaring? en mag dit zomaar? niet leveren wel geld innen en vertikken om te reageren op vragen? ik vindt het te vroeg om over oplichting te spreken...maar iets klopt er niet