Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jo
Johan Brugge - 05-02-2022 21:19:35
Geldzaken & Recht

ING geld automaat betaald niet uit

ik wilde 500 euro opnemen bij de geldmaat automaat op de portlandsebaan in rhoon. netje nummers ingevuld enzovoorts. alles ging normaal totdat het klepje waar het geld uit moest komen niet open ging.


gelijk geldmaat alarmlijn gebeld, maar moest het verder met ing regelen. er waren veel storingen na oud-en-nieuw dus ik was niet de enige met dat probleem. ing alarmlijn gebeld, moest wachten tot na weekend. daarna op de maandag klantenservice gebeld maar moest wachten tot 3 werkdagen waren verstreken. inmiddels was mijn geld door ing afgeschreven terwijl ik niets had ontvangen.


tijdens het lange wachten geldmaat gebeld, en de medewerkster bevestigde dat de automaat niet had uitbetaald (er stond niets in de log van de automaat op het moment dat het geld door ing was afgeschreven als transactie). ing start een onderzoek en komt met de conclusie: we kunnen geen storing vinden, dus automaat moet hebben uitbetaald, u krijgt uw geld niet terug. ik nogmaals geldmaat gebeld, waar de bevestiging dat er geen 500 euro door de automaat is uitbetaald.


zijn ze bij de ing nu gewoon te beroerd om zelf even te bellen naar geldmaat en naar de log van de automaat te vragen?


nu moet ik de direktie berichten, kan 6 weken. heb nu wel gelijk aangifte gedaan bij de politie. of ik nu bestolen wordt door een mens of door een bank als de ing maakt mij niet uit, ik wil mijn geld terug hebben. ik heb niets te verbergen, zij wel.


hoe kan ik voorzeker mijn geld terug krijgen als zij dat blijven weigeren, ondanks dat geldmaat het bevestigd?