Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
labra - 28-02-2022 16:55:04
Geldzaken & Recht

Identificatie ICS visa card

wij hebben een brief ontvangen van ics visa card dat ik mij moet identificeren via smartphone of tablet. heb ik deze niet dan word geadviseerd om er een te lenen bij vrienden familie of bekenden. verder staat er dat als ik die mogelijkheid niet heb om dan te bellen en dit te bespreken om zo een andere mogelijkheid tot identificatie te kunnen gebruiken. ik zie geen mogelijkheid om een smartphone of tablet van iemand anders te mogen gebruiken. ik heb gebeld en kreeg als reactie. ja maar het kan ook via de website op uw computer (ondanks dat er in de brief staat dat dit niet op de pc of een laptop mogelijk is) men bleef echter volhouden kan ook via uw computer. dit blijkt niet te kunnen.


 


wederom met ics gebeld en gevraagd hoe dan identificatie mogelijk is. kreeg als reactie” dan moet u naar een notaris en de kosten moet u zelf betalen” dit is natuurlijk geen optie. kan ics dit aangeven als enigste identificatie mogelijkheid? velen hebben geen smarthphone of tablet er moet toch een andere mogelijkheid gegeven worden ter indentificatie. (via de post?)