Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fe
FeddeJ - 18-03-2022 12:17:25
Garantie & Verzekeringen

Landal verzekering

Beste lezer, 

tijdens ons verblijf op landal in zeeland, is er tijdens een nachtelijke storm het tuin meubulair van het buur huis tegen onze auto gewaaid.
onze auto stond nettjes geparkeerd op de daarvoor bedoelde plek naast ons huisje, deze plek was geheel onbeschermd waardoor elk rondvliegend item tegen de auto zou kunnen komen. in dit geval dus de ligstoel van de buren.
het buiten meubilair was vervaardigd van lichtgewicht aluminium, wat uiteraard gemakkelijk door de wind gegrepen kan worden. de buitenplaats waar het meubilair is geplaats is eveneens zonder afzetting van welke vorm, die zou kunnen voorkomen dat het een en ander weg zou kunnen vielgen.
het landal park in zeeland is dicht aan zee en heeft een vlakke opbouw met weinig bomen of andere begroeing die de wind zou kunnen temperen, er staan voornamelijk huisjes en er is een "groot"meer in het midden. hierdoor heeft de wiond makkelijk vrijspel en door de ligging heeft de wind vaak sterkekracht. de veel voorkometheid en windsterkte werd bij, tijdens overleg over de schade, de bali ook bevestigd. hier hoorden wij dat dit soort problemen vaker voorkomen en dat wij geholpen zouden worden door de verzekering van landal (interpolis) helaas is niets minder waar, de verzekeraar heeft geheel geen in tentie om ons te helpen laat staan kostenloos te stellen.
graag komen wij in contact met meerdere gedupeerde zodat wij een groter front kunnen vormen tegen deze misstand en nalatigheid van landal.

alvast dank en groet,
f.jorritsma