Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Si
SitoH - 09-04-2022 13:01:44
Winkels & Webshops

Onterechte aanmaningen op schoonouders adres met mijn naam

een tijd geleden kreeg mijn schoonmoeder een pakketje van zalando binnen, op mijn naam. iets wat we beiden niet hadden besteld, al helemaal niet in combinatie met mijn naam en haar adres. mijn schoonmoeder heeft toen het pakketje teruggestuurd, we dachten dat het wellicht een fout was door de drukte van de lockdown en de feestdagen toendertijd. 

nu kreeg mijn schoonmoeder echter weer iets in de bus wat geadresseerd was aan mij, op haar adres. dit keer een derde aanmaning van een kledingwebshop waar we, wederom, allebei niets hebben besteld.


 


het lijkt dus alsof iemand de combinatie van onze gegevens gebruikt om zelf niet te hoeven betalen, maar wat moeten we hier nu mee? ik kan de webshop mailen met dit verhaal, maar is er iets wat we kunnen doen om dit te stoppen? het is ook zo'n ongebruikelijke situatie, aangezien gegevens van ons beide worden gebruikt en het nu voor de tweede keer gebeurt. 

alvast bedankt voor de hulp!