Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ee
eentje - 16-04-2022 09:33:45
Huishouden & Energie

Collectief zonnepanelen Rabobank voorjaar 2022

begin 2022 heb ik mij ingeschreven voor een collectieve aankoop van zonnepanelen via de rabobank.


uiteindelijk kwam hier de firma solarnrg als beste aanbieder uit.


 


ik heb de offerte gekregen, definitieve offerte laten maken ( €99,- betaald) en gekregen.


 


de offerte was naar wens en heb akkoord gegeven voor het plaatsen van zonnepanelen door solarnrg. netjes een opdrachtbevestiging gekregen dat ze gaan plaatsen, via de portal van solarnrg zou je een afspraak kunnen plannen voor de installatie van de zonnepanelen.
helaas tot op heden (bij schrijven 6 weken) geen mogelijkheid om een afspraak te maken, geen antwoord op e-mails, geen antwoord op berichten via social media, alleen een sumier antwoord op een review op trustpilot welke er op neer komt dat ze wel de opdracht hebben aangenomen terwijl ze nog geen monteurs hebben voor noord-nederland.


 


dan vraag ik mij af waarom je een opdracht aannneemt terwijl je weet dat je geen mensen genoeg hebt om de opdracht uit te voeren.


 


aangezien het collectief via de rabobank ging ook geprobeerd om van de rabobank actie te krijgen maar zij verwijzen alleen naar solarnrg en doen verder niets.


 


nu kan ik me niet voorstellen dat ik de enige ben. zijn er nog meer mensen die wachten op zonnepanelen van solarnrg van de rabobank in noord-nederland? heeft iemand een idee hoe en wat nu verder om überhaupt een zinnig antwoord te krijgen van solarnrg en de rabobank?