Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Br
Broan - 28-04-2022 18:07:46
Geldzaken & Recht

Abbonement na proefles

Ik heb een poos geleden een gratis proefweek aangevraagd bij een sportschool samen met mijn partner. al snel was duidelijk dat de sportschool niet helemaal bij ons paste. wij zijn naar 1 keer komen niet meer geweest.

tot onze verbazing is de sportschool begonnen met incasseren van lidmaatschap geld. ik heb meteen per mail aangegeven dat er iets mis is gegaan met de administratie aangezien wij nooit hebben getekend.
de sportschool vertelde ons dat wij een jaar contract hebben getekend en dat we er dus aan vast zitten. ook zeiden ze dat ze onze contracten per email naar ons op zouden sturen. dit is het laatste wat ik van ze heb gehoord. de incassos gaan vrolijk verder en onze vele mails worden genegeerd.

is er iets wat wij hier aan kunnen doen of zijn we er ingeluisd met een "gratis proefweek"?