Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Do
Do1990 - 14-05-2022 23:41:22
Geldzaken & Recht

Strafblad of niet?

Ik heb per ongeluk twee maanden geleden een winkeldiefstal gepleegd doordat ik onoplettend was bij de zelfscankassa. toen werd ik meegenomen naar achter en was ik natuurlijk erg geschrokken en heb ik het product alsnog afgerekend. ik was ontzettend geschrokken en bang dat ik een strafblad zou krijgen. de beveiliger zei dat de manager dat had voorkomen, maar ik kreeg wel een winkelontzegging van een jaar die ik moest ondertekenen. op de winkelontzegging staat echter wel dat een kopie van het afschrift is gestuurd naar de plaatselijke politie. dus nu ben ik bang dat ik alsnog wel een strafblad heb. 

er is verder geen aangifte gedaan (naar mijn weten) en ik heb ook geen boete hoeven te betalen. 

nu ben ik aangenomen voor een baan in de zorg en moet ik daar een vog voor hebben, maar zit ik helemaal in de stress of ik nou wel of geen strafblad heb. van te voren gaan ze me natuurlijk vragen of ik een vog krijg, omdat deze procedure eventjes duurt en je dan wel al aan het werk gaat en ik wil natuurlijk niet liegen.