Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cor de w
cor de w - 27-05-2022 10:48:31
Vakantie & Reizen

Tui verplicht mij invullen gezondheidsverklaring

Beste lezer,
20  juni hopen wij te vertrekken naar kreta voor 14 dagen.
wat is nu het geval wij kunnen pas 24 uur voor vertrek inchecken want tui wil dat je een gezondheid verklaring in vult r.i.v.m,ik heb dit na gevraagd bij tui reisbureau en bui tui hoofdkantoor maar antwoord ja dit is in de reiswereld verplicht.als die gezodheidverklaring niet nodig was kan je eerder inchecken en dan zou het reisburau mij kunnen helpen maar het ichecken is op zondag en dan is er niet een tui vestiging open,nu mag ik het zelf doen ik en 68 jaar ik zou niet weten hoe ik dit gaat doen wij boeken juist bij een reisbureau vanwege dit stukje service maar dit is denk ik bij tui verledentijd.
mijn vraag kan tui ons verplichten dit verklaringformulier in te vullen.covid is nu toch laten we hopen voorbij en alle grenzen zijn nu toch open zonder de nodige verklaringen