Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-07-2022 19:12:44
Computers & Telefonie

Synchroniseren e-mail ongewenst

Toch ook maar hier: na inslaleren van ms office 2021 op nieuwe laptop en exporteren en importeren van outlook archief (pst.) bestanden naar de nieuwe doet zich het voor mij volstrekt onbekende fenomeen voor (na al eerder overzetten van oude pc's etc) dat bij starten van ms outlook 2021 een synchronisatie aktie start die ik niet heb ingesteld maar wel betekent dat de bestanden zowel op mijn telefoon worden geplaatst maar ook mij e-mail box waar ik outlook aan heb gekoppeld helemaal vol loopt.
ik heb inmiddels wel hulp (op afstand) van de leverancier van nijn office 2012 licentie) maar die komt er (ook) nog niet uit). frappant is dat het synchroniseren mogelijk eerst begon nadat ik mijn hotmail account had ontkoppeld. dat is apart actief en zonder ptroblemen.