Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Av
Avdinther 1 - 13-07-2022 19:27:08
Voeding & Gezondheid

Ik heb een probleem met de rekening van het ziekenhuis

Ik werd door mijn huisarts doorgestuurd naar het ziekenhuis rijnstate in zevenaar om een echo te laten maken van mijn linker schouder en een foto van mijn rechterhand. eerst een foto laten maken van mijn hand en daarna kwam ik een kamertje voor een echo van mijn linker schouder.
opeens zei die man ik heb het gezien bij de schouder er zit een peesontsteking. toen zei hij mij ik heb gelezen je hebt ook een foto van jouw hand hebt laten maken waarop ik zei ja dat klopt. toen zei hij uit zichzelf wacht ik kijk ook even met de echo naar jouw hand terwijl ik hier niet om gevraagd had en door mijn huisarts was alleen een foto voorgesteld om te laten doen. hij heeft niet gevraagd zal ik dat even doen of daar zijn ook kosten verbonden niets van dat alles.als een echo volgens mijn huisarts nodig was geweest dan had ze er mij geen foto van laten maken. dus eigenlijk dubbel op en ik zocht er eigenlijk ook niets achter. totdat ik de rekening van mijn zorgverzekeraar kreeg waar twee echo's op vermeld stonden van elk €65,00 en een röntgen foto ter warde van ongeveer €30,00 dus dubbel op en ik vind die echo van mijn rechterhand niet terecht. heb  twee keer bezwaar gemaakt bij menzis en menzis twee keer bij rijnstate ,,,beide keren afgewezen omdat ze zeggen er zijn simpel twee echo's gemaakt. dat klopt helemaal maar die van de hand daar hebben ze van niemand een verzoek voor gekregen ook niet van mijn huisarts die dat beamen kan. ik wil gewoon 1 keer €65,00 terug wat dat is onterecht.
wie kan mij hier bij helpen ??