Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ce
Cees van Bochove - 07-08-2022 10:46:35
Auto & Vervoer

Probleem levering display e-fiets

de display van mijn e-fiets, gekocht bij amslod, is eind maart defect geraakt waardoor ik niet meer met fietsondersteuning kan fietsen.


vanaf melding bij amslod 1e week van april 2022 kreeg ik het bericht dat op 8 april 2022 een monteur langs zou komen voor herstel.


deze stelde vast dat de display kapot was en dat er een nieuwe moest komen. dit zou aan amslod worden doorgegeven.


sinds die tijd heb ik tot 3 keer toe bericht gehad dat er een monteur voor reparatie langs zou komen en de dag erop gemaild dat de afspraak niet door kon gaan omdat de display er niet is.


recent ontving ik van amslod een factuur van € 299 voor de uit te voeren reparatie. een dag later kreeg ik een mailbericht van fitsned (bedrijf dat voor amslod de reparatie uitvoert) dat ze op 5-8-2022 langs kwamen om de reparatie uit tevoeren. geleerd van het verleden heb ik fietsned gebeld met de vraag of de display wel aanwezig was. bij navraag door hen bleek dat niet het geval te zijn en werd de reparatiedatum weer geannuleerd met de mededeling dat de verwachting is dat eind september (een jaartal wordt niet genoemd) geleverd wordt. dan zijn we een half jaar verder waarin ik de fiets niet heb kunnen gebruiken waar die voor is.


op verzoeken van mijn kant of er iets geregeld kon worden met bijvoorbeeld een leenfiets wordt verder niet gereageerd.
ik vraag mij af of ik de enige ben die dit overkomt of dat er meerdere gevallen bekend zijn en uiteraard wat ik hier verder aan kan doen. mogelijk dat jullie van kassa enige invloed uit kunnen oefenen bij amslod om tot een oplossing te komen.

ik ben benieuwd naar reacties.
cees van bochove