Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

PB
PBB - 08-08-2022 13:53:13
Geldzaken & Recht

Collega heeft gouden oorbellen kwijtgemaakt. Hoe krijg ik mijn geld hiervoor?

In 2020 had ik tijdens mijn werk mijn dierbare gouden oorbellen nog in. dit is tegen de regels en ik heb ze uit gedaan, met tape op een doosje pepermuntjes geplakt. dat doosje heb ik een lade gelegd ervan uitgaande dat ik ze na mijn dienst mee kon nemen.helaas kwam ik er thuis achter dat ik ze was vergeten.....

de volgende dag heb ik mijn collega gevraagd om de oorbellen voor mij mee te nemen uit de lade. dan kon ik ze later die week ophalen op mijn werkplek bij de collega die ze zou ophalen. de collega was zo lief om dit voor mij te doen, maar heeft zich erg vergist. ze heeft de oorbellen met tape en al in haar werkbroek gestopt en deze broek in de waszak gedaan. ze vond het erg om mij dit te moeten melden, maar ik ben meteen op actie overgegaan en geprobeerd om de wasserij te bereiken. helaas zijn mijn gouden oorbellen (wit & geel goud twv 475,00 euro) nooit meer terecht gekomen.

zodra ik dit hoorde ben ik naar de juewlier gegaan en hij heeft stad en land afgezocht om dezelfde soort oorbellen te bestellen.
dit was dus 475,00 euro. werkgever trekt zich ervan af en collega heeft helaas nog steeds niet betaald.... wat kan ik doen??