Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
EmmaH74 - 13-08-2022 23:45:04
Auto & Vervoer

Scooter rijbewijs halen, ervaringen?

Hallo allemaal,

onze dochter wordt komende maand 16 en wil heel, heel, heel graag scooter gaan rijden. ze moet ver fietsen naar school, een scooter zou wel uitkomst bieden.

nu ben ik dus op zoek naar mensen die mij een goede scooter rijschool in de regio rotterdam kunnen aanraden. wanneer ik erop google wordt ik weinig wijzer, uiteraard claimt iedere rijschool 'de beste en goedkoopste' te zijn... dan ga ik liever af op ervaringen van anderen. 

heeft er iemand positieve of juist negatieve ervaringen met een bepaalde (scooter) rijschool in regio rotterdam? wij vinden de praktijklessen het belangrijkst, uiteraard moet mijn dochter op een veilige manier scooter leren rijden. de theorie kan ze uit een boek leren, mocht dat niet lukken staan we ook open voor het boeken van een klassikale theorie-cursus.

alvast dank voor het meedenken hierin!