Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Vontjie
Vontjie - 03-09-2022 14:28:38
Vakantie & Reizen

Fletcher

Bij fletcher kun je een hotelvoucher kopen. ik heb 1 voucher gekocht op 29/1/2022 voor een overnachting voor 2 personen voor €36,95. dit is zonder ontbijt.  4 kalenderweken van tevoren kun je proberen te boeken. voor een 4-sterrenhotel betaal je € 5 pp extra en voor een vrijdag- of zaterdag nacht betaal je € 20 extra voor de kamer. dan moet je nog de 'tax en handling fee' in het hotel betalen.
echter, a;s je probeert te boeken voor een vrijdag- of zaterdagnacht, zijn er (bijna) geen mogelijkheden. of heel soms, 1 hotel.
de geldingheid is t/m 31 december 2022. doordeweeks zal er misschien wel plaats zijn, maar dan werken wij.
ik vind dit een rare manier van klanten winnen. ik hoef voortaan geen voucher meer van fletcher! misschien dat meer mensen hier last van hebben?

met vriendelijke groet,

yvonne