Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

d8
d8104xex - 07-09-2022 18:46:52
Geldzaken & Recht

Kosten Wwft-klantonderzoeken doorberekenen aan zakelijke klanten (VvE).

als vve hebben wij van de sns-bank een medeling via e-mail ontvangen dat per 01-10-2022 kosten voor wwft-klantonderzoeken aan ons worden doorberekend. op zich hebben wij daar geen probleem mee, maar wel met de hoogte van deze maandelijkse kosten.


de sns-bank weet kennelijk het verchil niet tussen een vereniging en een vereniging van eigenaren. volgens ons zijn dit allebei verenigingen.
sns-bank maakt hierin onderscheid door voor verenigingen maandelijks €3,- exlusief btw in rekening te brengen maar aan verenigingen van eigenaren maar lieft €7,50 exlusief btw  per maand.

dit komt op ons over en voelt ook als discriminatie. kan dit zomaar? bij de abnamro-bank bijvoorbeeld betalen wij als vereniging €3,- exclusief btw per maand. hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen verenigingen en verenigingen van eigenaren.

kan dit zomaar, liggen hier geen wettelijke bepalingen aan ten grondslag?