Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 19-09-2022 19:49:49
Huishouden & Energie

Zonnen paneel accu

Beste leden, zoals jullie ook weten zit ik in een zonnig land en heb daarom ook zonnen panelen. wie zou er niet opkomen natuurlijk.

nu ik al eentijdje loop te klooien met de accu`s, ze leven gewoon niet erg lang en het verpest eigenlijk het rendement van de zonnen panelen opbrengst. agm accu`s, ze zijn goedkoop maar met transport en douane kosten wordt het toch iets anders, ik betaal 2 keer. geen probleem als die dingen het ook gewoon 4 of 5 jaar blijven doen natuurlijk, maar dat valt niet mee...en ik doe behoorlijk mijn best.

ik lees nauwlettend de vernieuwingen op dit gebied, maar wellicht mis ik goede info wat voor mij een goede oplossing zou kunnen zijn.

wie is er aan de slag met nieuwe systemen waarvan de accuduur eigenlijk geen rol meer speelt. ik ben daar heel benieuwd naar, zeker naar praktische revaringen.

groet, cumprimentos.