Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dyllan
Dyllan - 24-09-2022 08:19:49
Geldzaken & Recht

Glas in de achtertuin van een huurhuis

Beste mensen,

sinds kort heb ik en mijn gezin ons eerste huisje aangeboden gekregen, nu hebben wij kinderen en heeft de vorige bewoner waarschijnlijk alle ruiten achter het huis ( een kas o.i.d. ) ingeslagen gehad, de hele achtertuin zit vol met glas stukjes en elke keer als ik naar ons huisje toe ga om wat te klussen, weet ik in godnaam niet wat ik er mee moet doen, en ook mijn zoontje gaat gelijk spelen met; de glas.

mijn vraag;
als de achtertuin vol met glas ligt, die voor mij onmogelijk op te ruimen is omdat het zovéél is (100m2), kan ik dan verlangen van mijn woningstichting dat hun dit opruimen gezien dat, mijn kinderen ermee spelen en gezien dat, het huis niet in "originele staat" is opgeleverd?

andere tips zijn ook welkom, want de oplossing van de stichting " spaai het maar om " is niet genoeg , de vorige bewoner is slim genoeg geweest om dit zo ookal te doen dus glas zit zeker 20cm onder de bovenlaag en op de bovenlaag.