Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Moppersmurfje
Moppersmurfje - 26-09-2022 07:53:29
Voeding & Gezondheid

Goedkope multifocale glazen Hans Anders

Goedemorgen,

afgelopen zaterdag bij hans anders geweest voor een nieuwe multifocale bril. ik ben al jaren trouwe klant bij eyelove, maar daar is mijn ervaring dat je toch wel een paar keer terug moet voordat de bril naar wens is. service is daar verder prima en de prijs ook. 

maar goed. afgelopen zaterdag dus naar hans anders. vriendelijk geholpen, nette oogmeting (voor zover ik dat kan beoordelen), montuur uitgezocht etc. 

maar dan komt de glaskeuze. ze hebben basic glazen van 59 euro, dan classic van 299 en dan de excellent van 399 en dan nog een paar die nog steeds duurder worden. in eerste instantie zegt die mevrouw dat ze de glazen van 59 en 299 eigenlijk niet wil verkopen. als ik zeg dat ik verwacht dat de glazen van eyelove waar ik al 3 jaar plezier van heb niet 'beter' zullen zijn dan de glazen van 59 euro dan wil ze me nog wel de classic glazen aanbieden, maar eigenlijk gaat dat al met moeite. de 59-euro glazen is echt een no go. als ik dus de goedkope glazen wil dan zal ik dat dus gewoon keihard zelf moeten zeggen. 

nu mijn vraag. is er iemand die ervaring heeft met de 59-euro multifocale glazen van ha?
en waarom zouden ze ze in het assortiment hebben als ze ze niet willen verkopen?