Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wonderman
wonderman - 07-10-2022 15:51:58
Huishouden & Energie

Douchekop afgebroken

Ik bel vandaag 07-10-2022 dudok wonen met een reparatie verzoek om half tien mijn douchekop is afgebroken en er zit ook een stukje in de slang zij zegt ik shakel je door naar coen hagedoorn duurt vijf minuten voordat ik iemand aan de lijn krijg.
ik vertel mijn hele verhaal hij zegt je wordt binnen halfuur terug gebeld niks, dus wat ik al had verwacht ik denk misschien hebben ze het druk laat ik nog ff wachten om twee uur had ik nog niks gehoord ik bellen naar dudok wonen gesloten ik had dat wel gezien op de website maar was dat ff vergeten maar ik heb het spoednummer gebeld van dudok wonen hebben ze melding gemaakt daarvan en ik kreeg het nummer van coen hagedoorn 5 minuten aan de telefoon gehangen niks ik denk ff dat nummer opzoeken op google stond coen hagedoorn niet tussen, ik allemaal rare meldingen in het engels ik zal ff link geven.
https://www.google.com/search?q=08888+08083&client=firefox-b-d&ei=4cday53kl4x0kwwk6pziba&start=0&sa=n&ved=2ahukewiduvadm876ahuf-qqkhqo1b0k4chdy0wn6bageeaq&biw=2560&bih=1235&dpr=1

dus ik denk dat nummer klopt niet ik nog een keer dudok wonen bellen het spoed nummer zij heeft nog ff gekeken maar ze gaf hetzelfde nummer ik zeg dat klopt niet ik heb het ff op google opgezocht maar ik krijg hele rare meldingen ze zegt dat is het enige nummer dat ik van ze heb ik zeg lekker dan gaat weer goed bij jullie.
ik zeg tegen haar ik zoek het ff op heb ik het telefoonnummer van coen hagedoorn gevonden ik ff bellen naar hun vertel mijn hele verhaal wat ik hier boven allemaal verteld heb dat ik al om half tien gebeld had en door geschakeld werd naar coen hagedoorn
dat was half 3 hij zegt dat had je voor 1 uur moet doen ik zeg dat vertel ik je net allemaal hij zegt dat kan volgende week pas ik werd toch kwaad ik zeg dus ik kan een hele weekend niet douchen door jullie schuld.
kan hier iets aan doen of moet je gewoon wachten  tot volgende week kan pas maandag tussen 3 en 5 uur.
kan dus 3 dagen niet douchen.
normaal gesproken had ik ff bij mijn moeder gaan douchen maar die is op vakantie tot half december en ik heb geen sleutel van haar.
en ik doe dat liever niet ook al is het mijn eigen moeder,ik heb een  paar fobieen waardoor ik dat liever gewoon thuis doe.