Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
ReneSpawn - 31-10-2022 21:54:57
Geldzaken & Recht

Mag vattenfall mijn termijn bedrag op een limiet zetten ?

Ik betaalde altijd 110 euro per maand. nu is mijn nieuwe termijn volgens vattenfall 252 euro per maand. ik kan dit bedrag niet betalen en ik verbruik helemaal niet voor dat bedrag met alle plafond berekeningen en mijn jaar afrekening met de daarbij behorende verbruik per maand. ik kan online mijn termijn verlagen en dus wilde ik deze weer op 110 euro zetten omdat ik dat bedrag kan betalen. echter zet vattenfall een limiet hierop van minimaal 202 euro ? ze dwingen dus bijna 100 euro per maand af terwijl er helemaal niet zekerheid is dat ik a. dit bedrag verbruik b. ik het bedrag ook niet kan missen. ik bezuinig flink op gas en electra omdat juist met hoge prijzen ik hier rekening mee hou dus weet ik dat de kosten veel lager zouden moeten komen te liggen.
ik heb enkel een wia uitkering waar ik net mee rond kom maar nu is er 100 euro die verdwijnt terwijl ik dat niet kan missen. wat is het nu als men bij een eindafrekening het wellicht weer terug moet betalen als ik het nu per maand nodig heb.