Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ay
Ayla0504 - 16-12-2022 22:24:18
Winkels & Webshops

Kerstpakketten

Afgelopen jaren zie ik een trend in het verschralen van kerstpakketten. een aantal jaar terug was het sentiment dat we af moesten stappen van de producten, ivm voedselverspilling, gezien het feit dat er meer werd geleverd dan gebruikt wordt. en terecht.

echter afgelopen jaar heb ik een bon ontvangen voor een of andere vage webshop waar ik nog nooit van had gehoord en waarvoor mijn bon per definitie niet toereikend was om ook maar iets (behalve absolute prularia) aan te kunnen schaffen. uiteindelijk dus geen gebruik van gemaakt, omdat ik minimaal 10 euro bij mocht leggen voor echt iets nuttigs.

na rondvragen bleek dat meerdere mensen in mijn omgeving een dergelijk kerstpakket hadden gekregen. in mijn optiek riekt dit naar verkapte sponsor deals ('hierbij mijn clientelle, mits korting') wetende dat velen het bedrag dus niet uit kunnen geven, of meer uitgeven dan hen cadeau is gedaan.

hoe steekt dit in elkaar en wat betaalt de werkgever voor zo'n deal?