Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Robvs
Robvs - 29-12-2022 13:12:18
Geldzaken & Recht

Wie bepaald of brandgang/poort onderhouden moet worden?

Ik heb een koopwoning in hoofddorp. ons huis ligt aan een poort/brandgang waar zowel huurwoningen als koopwoningen aangrenzen. nu hebben wij (alle eigenaren van een koopwoning) een brief ontvangen van de eigenaar huurwoningen, waarop gevraagd wordt om onderhoud aan de poort te doen. zij willen dit uitbesteden, en deze kosten delen tussen het totale aantal huizen. gaan wij als koopeigenaars niet op het aanbod in, wil de huurmaatschappij een advocaat inschakelen om ons te dwingen. 
kan dit zomaar?

ps: de tegels die in de poort losliggen bevinden zich niet achter mijn huis. tevens worden die losliggende tegels veroorzaakt door mensen die grote bomen in de tuin hebben met worteluitgroei naar de poort.