Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Coromi
Coromi - 10-01-2023 20:27:59
Winkels & Webshops

Prijsopgave juwelier

Ik heb van mijn ouders de trouwringen en de trouwring van mijn oma een ring van mezelf en een armband. hiermee ben ik naar een juwelier gegaan om te kijken of er 3 ringen van gemaakt kunnen worden. voor mij en mijn dochters. ik heb er uitdrukkelijk bij gezegd ik wil eerst weten wat het kost voor ik over ga tot een beslissing. de dame heeft dit ook netjes op het zakje gezet.
1.5 week later krijg ik telefoon dat dit € 1100,00 gaat kosten.
daarop heb ik gezegd dan kom ik de ringen ophalen want dat is voor nu boven mijn budget. waarop de dame mij verteld dan heb ik een probleem. toen kreeg ik te horen dat alles al was omgesmolten.. en ik mijn ringen niet meer in de staat hoe ik ze gebracht had terug kon krijgen. vervolgens zei de dame dat ze het voor €500,00 wilde maken. ik ben hier niet mee akkoord gegaan. en  heb hierover nagedacht, ik heb haar terug gebeld dat ik akkoord zou gaan met een bedrag van € 300,00. waarop haar antwoord was dat ze hiermee akkoord gaat maar het van mij niet zo netjes vond, waarop ik erg boos werd omdat ze mij de schuld in mijn schoenen wilde schuiven. nu zijn we bijna halfweg jjanuari ik heb met kerst nog eens gebeld met de vraag of er al wat bekend is. waarop ik als antwoord kreeg we bellen als het klaar is. mijn vraag wat moet ik hiermee ben er erg verdrietig onder dat mijn ringen en armband weg zijn de emotionele waarde niet meer te vervangen is. graag een advies.