Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

em
emaildusdus100 - 22-01-2023 15:01:07
Geldzaken & Recht

Waar kun je terecht met een klacht over je externe reintegratiecoach in NL?

Ik heb een externe coach reintegratie ziektwet die geen klap uitvoert. het begon met het kennismakingsgesprek waarin die niet wilde uitleggen wat het traject inhield en binnen enkele minuten al weer ophing. hij weigert de vragen die ik gemaild heb voorafgaand aan het gesprek te beantwoorden. voor gesprek twee had ik gevraagd om toezending van het evalautieformulier jaar een en evt andere in te vullen formulieren maar reageerde niet. hij had ook niets bij zich. we spraken af dat hij de vragen die ik gemaild had zou beantwoorden permail maar hij doet weer niks.
hij wilde ook dit tweede gesprek niet ingaanop wat we gaan doen in het traject. ik word doodmoe van deze figuur die grof betaald krijgt om mij te begeleiden en naar ik vermoed mooi weer speelt naar de baas..ik heb gemeld aan mijn baas -die naar hem blijft verwijzen- dat hij niks doet maar ik vermoed dat mijn baas mij niet gelooft. het is een eenmansbedrijf.

wat moet ik nou doen? zou ik van hem af kunnen komen als ik mij volledig beter meld? ik heb stress van die man en ben bijna een jaar ziek maar weer gedeeeltelijk aan het werk. ik zou volgens de bedrijfsarts met een paar weken volledig beter moeten zijn. of kan ik zelf het evalautieformulier jaar een invullen en aan de baas sturen zodat ik tenminste aan mijn verlichtingen heb voldaan bij mijn eigen risicodrager baas? of zou het kunnen dat de baas hem heeft ingehuurd om niet meewerken in scene te zetten?